Teismelised hulluvad: ähvardame streigiga, kui ei pääse LMFAO kontserdile!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LMFAO
LMFAO Foto: SCANPIX

Samal ajal kui õpetajad avaldavad meelt oma tagasihoidliku palga üle, kutsuvad teismelised omavanuseid protestima selle üle, et neid ei lasta 17. veebruaril toimuvale LMFAO kontserdile.

Suhtlusportaali Facebook loodi leht LMFAO protest , kus kutsutakse üles neid teismelisi lehega liituma, kellel pole piisavalt vanust aga on soov pääseda Club Von Überblingenisse. Lehel nõutakse, et sisse pääseksid teismelised alates 13-aastaselt.

Lehel seisab selline info: «Protest, et kõik inimesed saaksid LMFAO kontserdile 13+ vanuses.» Lehel seisab suisa ähvardus, et kui saadakse 3000 poolthäält, siis korraldatakse kooli seisak. Natukene jääb muidugi arusaamatuks et, mida nad selle lausega mõtlevad.

Suhtlusportaalis on läinud aga tuliseks vaidluseks teismeliste ja täisealiste vahel. Olulisi fakte ka õigustusi sellelt lehelt ei leia, kuid emotsionaalset sõnavahetust leidub seal küllaga.

2011. aasta edetabelite absoluutne liider ja tantsusaalide lemmik LMFAO (USA) annab 17. veebruaril kontserdi Eestis. Baltimaade ainus show leiab aset Club Von Überblingenis. Üritusele pääseb sisse alates 18.eluaastast. Pidu algab kell 23.00.

AVALDA ARVAMUST!  Kas LMFAO kontsert peaks algama varem, et teismelised saaksid sellest osa võtta, või tuleks neil jääda oma õiget vanust ootama?
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles