Nicki Minaji endine kallim: kas sa mäletad, kuidas sa üritasid mind noaga tappa?

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicki Minaj
Nicki Minaj Foto: BOISIERE/SIPA / BOISIERE/SIPA

USA räppari Nicki Minaji endine kallim Safaree ei ole vist naisega lahkuminekust üle saanud, sest mees tuletas nüüd meelde aastatetagust intsidenti, mil räppar teda noaga lõikas.

Safaree väitis, et Nicki Minaj ründas teda noaga ja lõikas teda nii tõsiselt, et ta pidi kiirabiga haiglasse minema. Aga Minaj väidab, et mees valetab, vahendas TMZ.

Safaree, kes läks Nickist 2014. aastal lahku, säutsus: «Mäletad seda ööd, mil sa mind noaga lõikasid ja ma peaaegu surin? Politsei ja kiirabi pidid mu kanderaamil ära vedama. Ma pidin neile rääkima, et ma tahtsin ennast tappa, et nad sind vangi ei paneks.»

Nicki aga ei jäänud kauaks vait: «Sa varastasid mu (krediit)kaardi ning ütlesid mulle, et sa arvasid, et see on konto, millel on «tasuta raha», millest mina midagi ei teadnud. Jumal küll. Jumal karistab sind valetamise eest. Ära räägi, et sina pakkisid asjad kokku ja läksid minema. Jeesuse nimel, sina tulid minu juurde nuttes anuma, et minuga koos Euroopasse muusikaauhindade galale minna. Mina ütlesin ei.»

Väidetavalt on olemas video sellest, kuidas Nicki Minaj 2014. aastal Sarafeed noaga taga ajab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles