Löö end lille, sest We Love The 90s premeerib parimaid ajasturiietusi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
We Love The 90s premeerib parimaid ajasturiietusi!
We Love The 90s premeerib parimaid ajasturiietusi! Foto: We Love The 90s

Pane tähele: 23.-25. augustini toimuv suurfestival We Love The 90s esitab väljakutse julgetele ning jagab parimatele 90ndate aastate outfitteritele järgmise aasta priipassid!

Festival jagab «jubeda riideajastu» märksõnu, millest tuntuimad on meestel punase-musta ruuduga flanellsärk ja kuus numbrit suuremad altlaienevad teksad. Naised ei tohiks unustada nabapluuse, üleskääritud teksaseid ja mokassiine.

Parimatele tõelistele 90ndate aastate isenditele ja seltskondadele annab We Love The 90s tasuta järgmise aasta festivalipassid.

Sel aastal neljandat korda toimuv We Love The 90s festivalil esineb terve rida suuri 1990ndate aastate muusikanimesid. Lauluväljaku panevad retrorütmides tantsima Whigfield, No Mercy, Nana, Loona, Natascha Wright - La Bouche, KLF feat Wanda Dee, S Club, Londonbeat, Twenty 4 Seven, 2 Brothers on the 4th Floor. 

Eesti esinejatest astuvad lavale Maarja-Liis Ilus, Koit Toome & Sarah, Meie Mees, Caater, Nancy, A-Rühm, Mr Happyman, Marju Länik, Astra, Estin ja Carl Danhammer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles