Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

102-aastane naine poseeris kalendrifoto jaoks alasti

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Inna-Katrin Hein
Copy
Vanemaealiste naiste alastiposeerimise kalendri jaoks tegi populaarseks film «Kalendritüdrukud», mille peaosas oli Helen Mirren
Vanemaealiste naiste alastiposeerimise kalendri jaoks tegi populaarseks film «Kalendritüdrukud», mille peaosas oli Helen Mirren Foto: imdb.com

Suurbritannias Ancasteris poseeris üks 102-aastane naine kalendrifoto jaoks alasti.

1905. aastal sündinud Nora Hardwick lasi endast alastifotod teha kohaliku pubi baarileti taga ja tema foto ilmub 2008. aasta kohaliku jalgpallimeeskonna heaks tehtavas kalendris novembrikuu juures, kirjutab stuff.co.nz.

«Olen küll hästi säilinud, kuid minu vanuses pole kõik siiski enam nii esteetiline. Mul on õlgade ümber läbipaistev roosat värvi sall,» sõnas Hardwick.

Naise sõnul oli fotograaf väga professionaalne ja pildid tulid maitsekad.

102-aastane jätkas, et teda paluti selle kalendri jaoks poseerima, kuna ta on oma elukoha, Ancasteri kõige vanem inimene.

«See kalender tehakse meie oma jalgpallimeeskonna Ancaster Athletic jaoks raha kogumiseks. Tegelikult oli alasti poseerimine üsna huvitav kogemus,» selgitas naine.

Nora Hardwicki sõnul toetasid tema kolm last, 80-aastane Maureen, 74-aastane Janice ja 62-aastane Robert, tema ettevõtmist. Samuti toetasid naist tema lapselapsed ja lapselapselapsed.

Nora Hardwick on Ancasteris elanud alates 1933. aastast ja 35 aastat pidas seal postkontorit.

Tagasi üles