Toomas Valsberg sulgeb hipiriidepoe liigsete varguste tõttu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baraka pood: Poe-pidamise on enda õlule võtnud Tomi õde Kadri Valsberg (vasakul) ja sisekujunduse ning värvikirevad seinamaalingud on loonud Beatrice`i tütar Simona (paremal)
Baraka pood: Poe-pidamise on enda õlule võtnud Tomi õde Kadri Valsberg (vasakul) ja sisekujunduse ning värvikirevad seinamaalingud on loonud Beatrice`i tütar Simona (paremal) Foto: Kalev Lilleorg / Naisteleht

Ansambli Indigolapsed muusik Toomas Valsberg sulgeb novembrist hipiriietepoe Baraka uksed.

«Võib-olla läheb hipiäri edasi järgmise aasta suve algul mõnes muus või isegi samas kohas, aga kindlasti müüme oma kaupa suvistel festivalidel,» lohutab Valsberg Baraka fänne.

Et kraam keldrisse kopitama ei jääks, toimub tühjendusmüük.

Baraka omanik, Indigolaste laulja Tom Valsberg avaldab ilma naljata tänu Barakat viimasel ajal külastanud varastele ja röövlitele: «Just nende kurikaelade tegutsemisest tulenevalt hakkasime asju kriitilise pilguga üle vaatama ja jõudsime järeldusele, et Baraka pood oma peamiselt kevad-suvise kaubaga külma talve rahaliselt üle ei ela.»

«Suvel on lihtne varastele tänavale järgi joosta aga talvel võib nii kopsupõletikku jääda,» lisas Valsberg naljatades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles