GALERII Algasid uhiuue sarja «Teine võimalus» võtted - vaata, millised suured staarid selles kaasa löövad!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mis juhtub, kui kokku saavad hittsarja «ENSV» produtsendid, menusarja «Õnne 13» stsenarist ja ülipopulaarse lühifilmi «Tulnukas» režissöör? Siis näeb ilmavalgust uus ja üllatav sari eesti telepildis!

Sügishooajal alustab Kanal 2s õpetlik ja eluterve huumoriga vürtsitatud sari «Teine võimalus», mille võtted algasid sel nädalal.

Sarjas osalevate näitlejate nimekiri lubab tõeliselt kvaliteetset meelelahutust. Kaasa löövad Egon Nuter, Ain Mäeots, Indrek Ojari, Elina Reinold, Riina Maidre, Markus Dvinjaninov, Liina Tennosaar, Indrek Taalmaa, Tõnu Kilgas ja paljud teised. Oma näitlejadebüüdi teeb lauljatar Grete Paia.

Ka sarja tootjad on oma-ala tipptegijad, nagu draamaseriaali «Õnne 13» stsenarist Andra Teede, internetis miljoneid vaatamisi saanud lühifilmi «Tulnukas» režissöör Rasmus Merivoo ja produtsendid Maarek Toompere ning Tarmo Kiviväli («ENSV», «Suur komöödiaõhtu», «Eesti mäng», «Rahvabänd» jpm).

Sarja keskmes üks Tuleviku küla, mis on tööpuuduse ja väheneva elanikkonna tõttu muutnud täielikuks perifeeriaks ning mida ähvardab häving. Ainus, mis võib selle elanikud päästa väljasuremisest, on osalemine rajus tõsielusarjas. Telesära taga on aga hoopis midagi muud, kui ekraanilt paistab...

Vaata pilte esimest võttepäevast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles