Südantsoojendav kodumaine draama «Võta või jäta» heidab valgust noore üksikisa hingeellu

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reimo Sagor filmis «Võta või jäta»
Reimo Sagor filmis «Võta või jäta» Foto: Allfilm

14. septembril jõuab kinodesse režissöör Liina Trishkina-Vanhatalo värske Eesti draama «Võta või jäta», mille keskmes noore üksikisa katsumused.​ Film valmib Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks.

Ühel unisel laupäevahommikul saab 30-aastane ehitaja Erik jalustrabava uudise: endine tüdruksõber Moonika, keda mees pole pool aastat näinudki, on just lapse sünnitanud. Tüdruku. Naine ise pole emaduseks valmis ja kui mees last endale ei taha, läheb tüdrukuke lapsendamisele. Võta või jäta! «Võta või jäta» on lugu Eriku pikast, keerulisest ja kohati koomilisest isaks kasvamise teekonnast. Lugu, mille käigus tavalisest eesti mehest saab igapäevaelu kangelane, Superman, kes on oma isaduse eest valmis küünte ja hammastega võitlema. Mis teeb isast isa? Peaosas Reimo Sagor, teistes rollides Nora Altrov, Emily Viikman, Liis Lass, Adeele Sepp, Epp Eespäev, Andres Mähar, Egon Nuter, Mait Malmstenjt

Apollo Kinodes alates 14. septembrist 2018.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles