Pildigalerii: Raju 8 sportlaste vastasseisud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helin Paara (MMAces, Pärnu) vs Kaisa Rebane (Võimla, Tartu)
Helin Paara (MMAces, Pärnu) vs Kaisa Rebane (Võimla, Tartu) Foto: MMA Raju

Eile toimus Tasku keskuses Eesti sportliku vabavõitluse liiga Raju kaheksanda ürituse sportlaste kaalumine.

Kaalule astus kaheksa amatöörsportlast ja kaheksa profisportlast.

«Kõik sportlased peale ühe said esimesel kaalumisel kaalu - Poola sportlane Kamil Korycki oli esialgu lubatust natuke üle, kuid poole tunni pärast sai ka tema ametliku võistluskaalu kirja,» rääkis MMA Raju peakorraldaja Ott Tõnissaar kaalumisest. «Nüüd hakkavad sportlased oma kaalu taastama ja võtavad võistluseks juurde ilmselt 4-5 kilogrammi,» lisas Tõnissaar.

Laupäeval algusega kell 19.00 toimub Tartus A. Le Coq Sport spordimajas Raju 8, kus võistlustulle astuvad Eesti sportlased Dmitri Ivanov, Alik Tseiko, Lauri Ülenurm, Ilja Drovnjashin, Jass Murutalu, Jüri Jõgiste, Edvin-Erik Kibus, Helin Paara, Kaisa Rebane ja Lauri Mägi. Lisaks eestlastele võistlevad ka sportlased neljast välisriigist - Soomest, Leedust, Poolast ja Norrast. Raju 8 võistluskaardiga saab tutvuda ja võistlejate kirjeldust lugeda siit.

Sportlik vabavõitlus on võitlussport, mis ühendab endas kolm olümpiaala - poksi, maadluse ja judo - ning teised kahevõitlusalad. MMA Raju on Eesti sportliku vabavõitluse liiga, mille matšid toimuvad Eestis ainulaadses, võrkaiaga piiratud puuris.

Raju toimub võrkaiaga piiratud areenil, millega on garanteeritud katkematu ja tempokas võistluse kulg. Eestis on Raju puur ainulaadne ning pakub parimat võimalust võitlusspordi nautimiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles