Cliff Richard otsib endale sobivat matmispaika

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cliff Richard
Cliff Richard Foto: AP / Scanpix

Sir Cliff Richard otsib juba sobivat viimset puhkepaika, kuna ta usub, et terve fännide armee saabub talle pärast surma viimset austust avaldama.

68-aastane laulja on alati soovinud saada maetud oma perekonna kõrvale, kuid pelgab nüüd, et hauaplats pole piisavalt suur, et mahutada fännide hulka, kes tahavad teda mälestama tulla ning seetõttu peab veteranmuusik tegema kompromissi, vahendab WENN.

«Mul on perekonna plats, kuhu on maetud mu ema ja isa, aga mulle on kinnitatud, et kui ma lahkun, tulevad paljud fännid mu hauale austust avaldama, nii, et mu perekonna hauaplats ei pruugi olla sobiv,» ütles Richard.

«Võib-olla peaksin ma kaaluma puhkepaika, mis oleks inimestele lihtsamini ligipääsetav. Ma ei mõtle surmale ja maha matmisele, aga lõpuks pean ma selles osas siiski midagi korraldama. Ma ei karda surma, kuigi ma üritan seda endast võimalikult kaugel hoida. Ma tahan oma sajandal sünnipäeval tennist mängida.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles