Modell tappis oma kinnisidee ohvri pärast seda, kui uhkustas tema kallimaga magamisega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George Koh võib modelli tapmise eest saada eluaegse vanglakaristuse
George Koh võib modelli tapmise eest saada eluaegse vanglakaristuse Foto: AFP / Scanpix

Modell mõisteti kohtus süüdi kolleegi tapmises, kuna kadestas teda saatnud edu.

24-aastast George Kohi võib nüüd ees oodata eluaegne vanglakaristus, kuna pussitas 11. jaanuaril Londonis surnuks teise modelli, 25-aastase Harry Uzoka, kirjutas Metro. Londonis asuvas Old Bailey kohtumajas räägiti, kuidas Kohil oli Uzoka vastu kinnisidee, püüdes kopeerida tema välimust ning kiitles, et magas tema tüdruksõbra, modell Ruby Campbelliga.

Mõrvaohver Harry Uzoka
Mõrvaohver Harry Uzoka Foto: AFP / Scanpix

Ohvrit kirjeldati kohtus, kui kõige kuulsamat mustanahalist modelli, kes oli lepingud sõlminud nii Mercedese kui Levi'siga. Lisaks sellele öeldi seal, et Koh tahtis saada sama kuulsaks kui Uzoka. Uzoka olevat isegi käskinud Kohil enda imiteerimine lõpetada ning nad organiseerisid tüli lahendamiseks näost näkku kakluse. Uzoka võttis kohtumisele toeks kaasa enda korterikaaslase Adrian Harperi. Uzoka ja Harper saabusid kohtumisele varustatud raskete metallist hantlitega.

Kuid Koh ootas teda ees kahe noaga. Lisaks sellele saatsid seda 24-aastased Merse Dikanda, kes oli end relvastanud matšeetega, ning eratreener Jonathan Okigbo. 

«Selles pole kahtlustki, kumb pool võitis,» sõnas prokurör Richard Horwell.

Süüalustest tehtud pilt kohtusaalis
Süüalustest tehtud pilt kohtusaalis Foto: AFP / Scanpix

Harper sai põgenema, kuid Uzoka suruti kiiresti vastu pargitud punast Volkswagen Polot. Koh pussitas Uzokat südamesse ja jooksis siis tagasi enda korterisse. Uzoka langes maha enda kodu ees ning suri, kuigi kohale kutsutud päästeteenistus püüdis teha kõik, et ta elu päästa.

Dikanda mõisteti samuti mõrvas süüdi, samas kui Okigbole mõisteti karistus tapmises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles