Märt Agu võttis depressiooniga 50 kilo juurde

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Tantsuakadeemia ja endanimelise laste tantsukooli juht Märt Agu.
Tallinna Tantsuakadeemia ja endanimelise laste tantsukooli juht Märt Agu. Foto: Tallinna Tantsuakadeemia

Koreograaf, tantsuõpetaja ja tantsija Märt Agu (31) ei nimeta saatest «Tantsud tähtedega» väljalangemist tagasilöögiks, vaid tunneb hoopis kergendust, kirjutab ajakiri Naised.

Tervisliku tagasilöögina meenub Märdile olukord, kui ta oma jala ära murdis ja seetõttu tantsijakarjääri kokku tõmbama pidi. «Alustame sellest, et ma võtsin umbes viiskümmend kilo juurde, kuritarvitasin kogu Eesti riigi ulatuses alkoholi ja joovastavaid jooke. Jõudsin depressiooni alumisse punkti ja siis sain aru, et elu ei olegi nii hull, kui ma arvasin.

Tagasilöögist ülesaamiseks hakkas Agu trenni tegema. «Kaotasin need viiskümmend kilo, lõpetasin alkoholi kuritarvitamise. Trenni tehes sain jala käima ja elu läks jälle rööbastesse tagasi,» kinnitab Agu.

Oma madalhetki Agu eksponeerida ei soovi. «Enam naljalt oma kurba tuju ma eksponeerimas ei käi. Kui mul on sitt olla, olen ma kodus, istun kinnises WC-ruumis, et keegi ei näeks. Kui saan tujust üle, tulen välja ja publiku ette,» ütleb Agu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles