Üritustesari Featuring: korraldab taas aastalõpupeo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel ÖÄK
Ansambel ÖÄK Foto: Evert Palmets / Featuring:

Laupäeval, 27. detsembril leiab Von Krahli teatri baaris taas aset üritustesarja Featuring: aastalõpupidu, kus astuvad seekord üles kodumaise alternatiivmuusika säravad esindajaid nii rokkmuusika kui elektroonilise helikunsti valdkonnast.

Elektroonilist liini esindavad seekordsel üritusel ansamblid ÖÄK ja Fuck Yuo I Am A Robot ning rokisõpru rõõmustavad Melmac ja Pilvikud. Ja loomulikult rõõmustavad publiku meelt ka DJd: tantsujalga saab aasta viimasel Featuringil keerutada Kaur Kareda ja Erkki Tero plaatide järgi.

«Aasta lõpp on pidude aeg ja me teame, et inimesed on nädala lõpuks jõulutamisest juba lootusetult tüdinenud. Otsustasime anda neile võimaluse laupäeval aisakellade helina juurest taas reaalsesse maailma tagasi tulla ja seda kõige meeldivamal võimalikul moel – heade sõprade ja hea muusika seltsis,» ütles ürituse peakorraldaja Risto Karupoeg.

13. korda toimuv Featuring: proovib taas purustada inimeste eelarvamusi erinevate muusikastiilide ja nende esindajate suhtes, et lisaks puhta naudingu pakkumisele ka inimeste muusikalist silmaringi laiendada.

«Nagu alati, proovisime me kokku sulandada võimalikult erinevat, kuid samas millegi poolest sarnast muusikat, et iga huviline leiaks endale midagi sobivat ning avastaks ka midagi uut. Seekord vastandasime omavahel mõnes mõttes rokkmuusika ja elektroonilise muusika,» lisas Karupoeg.

Üritusel astuvad üles psühhedeelset progerokki viljelev ansambel Pilvikud, ränkrasket, tehnilist ja energilist rokki viljelev Melmac ning elektroonilise muusika duod Fuck Yuo I Am A Robot ja ÖÄK.

2008. aasta viimane Featuring: leiab aset laupäeval, 27. detsembril Tallinnas, Von Krahli teatri baaris.

Uksed avatakse kell 21.00 ning esimesel tunnil maksab üritusele sisse pääsemine vaid 75 krooni. Kell 22.00 või hiljem saabuvad muusikasõbrad saavad pileti lunastada flaieri olemasolul 100 krooni eest ning selle puudumisel 125 krooni eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles