Printsessi-Kadist saab Soome seksikaim naine?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadi Piller
Kadi Piller Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Ehkki kahe aasta eest «Unistuste printsessi» tõsielusarjas kopsaka büstiga edvistanud ja mitmes põhjanaabrite ajalehes ihu paljastanud Kadi Piller sünnitas augusti algul pisitütre, trimmis ta end vaid paari nädalaga uuesti vormi ja asus püüdma Soome seksikaima naise tiitlit.

Interneti iludusvõistluse «Suomen Seksikkäin 2012» jaoks poseeris Kadi üksnes kolm nädalat pärast sünnitust bikiinide väel ja kaunilt trimmis kõhuga, kirjutab Õhtuleht.

Finalistid selgusid castingu käigus, kus žürii kandidaatide intervjuude ja tutvustavate videote põhjal lõppvooru väärilised naised välja valis.

Kadit esitleti võistluse Twitteri leheküljel 22. septembril, tema finaalipääs kuulutati välja neljandana. Praeguseks on teada seitse pretendenti, ent selle kuu lõpuks või novembri alguseks selguvad kõik 12 finalisti, kes jaotatakse kuueks paariks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles