Õed kahetsesid, et lugesid vanemate kirju, sest seal oli detailne kirjeldus......

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanad kirjad
Vanad kirjad Foto: Christian Müringer / PantherMedia / Christian Müringer/Scanpix

Briti õed leidsid oma vanemate kirjad, kuid nad pidid pettuma, sest tegemist ei olnud kirjadega, kus nad üksteist oleks romantiliste sõnadega üle külvanud. 

Õdede sõnul olid need kirjad neile üllatuseks, sest neis paljastus see pool, millest vanemad avalikult kunagi ei rääkinud, kirjutab mirror.co.uk.

«Leidsime need kirjad pärast oma ema surma. Tegemist oli kirjadega, mis isa saatis emale, kui ta töötas 1960. aastatel Londonis ja ema vastuskirjadega. Ilmnes, et neis kirjades ei olnud romantilisi sõnu, küll aga otse seksile viitavat,» teatas enda kohta nime Morven kasutav naine Twitteris.

Ta lisas, et tema ja ta õde hoidsid käest kinni, kui esimese kirja avasid, sest arvasid, et hakkavad soojade romantiliste sõnade tõttu nutma.

Vanad kirjad
Vanad kirjad Foto: Nailia Schwarz / PantherMedia / Nailia Schwarz/Scanpix

«Midagi sellist siiski ei juhtunud, sest kui jõudsime kirjas teatud kirjelduse lugemiseni, siis katkestasime lugemise. See oli kirjeldus, mida nad seksides teeksid ja meile oli see liig, mis liig. Isa ja ema olid seksuaalsuhtes, sest muidu ei oleks meid, kuid nende seksi detailset kirjeldust ei olnud just meeldiv lugeda,» teatas Morven.

Ka teistes kirjades oli palju seksist ja seksimisest.

Morveni teadet tema vanemate kohta lugenud kommenteerisid, et igatahes näitavad need kirjad, et naiste vanemate suhe oli kirglik ja nad nautisid seksi.  

Seks. Pilt on illustreeriv
Seks. Pilt on illustreeriv Foto: Andriy Popov/PantherMedia / Andriy Popov/Scanpix

Üks mees sõnas, et ta oli samasuguses olukorras, leides oma vanemate kirjad. «Mu ema asjade seas olid kirjad, kõige pealmisele oli rasvaselt kirjutatud, et need tuleb pärast ta surma hävitada ilma neid lugemata. Loomulikult ma ei teinud seda ja tulemuseks oli üllatus,» teatas mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles