Model Mansion toob Eestisse maailmakuulsa finantsmängu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
RED Model Mansionis, 22. november 2008
RED Model Mansionis, 22. november 2008 Foto: Model Mansion

Sellest pühapäevast saab alguse põnev finantsõppemäng «Cashflow», mis aitab tõsta inimeste finantsalast intelligentsust ja seda täiesti tasuta!



Nimelt alustab kohvik Moskva II korrusel Model Mansionis tegevust ametlik «Cashflow» klubi, mis on tuntud kui Robert Kiyosaki õpetusel põhinev mäng.

Robert Kiyosaki raamatud «Rikas isa, vaene isa», Rahavoo kvadrant” ja “Teejuht investeerimisse» on olnud samaaegselt The Wall Street Journal’i, USA Today ja The New York Times’i kümne parima bestselleri nimekirjas.

Ülemaailma tegutseb täna enam kui 2500 «Cashflow» klubi.

Edgar Dale tõestas juba 1969. aastal, et tegeliku kogemuse simuleerimine ehk mängimine on üks parimaid viise teadmiste omandamiseks.

Ametliku «Cashflow» klubi programmi kuulub Robert ja Kim Kiyosaki poolt koostatud õppetundide vaatamine, 90 min «Cashflow» mängu ja omavaheline arutelu kuidas õpitud finantsteadmisi reaalses elus rakendada.

Klubiüritused toimuvad igal nädalal. Üritusele peab eelnevalt registreerima. Lisainfoks ja registreerimiseks, võtta ühendust e-postiga: valloa@richdadsfranchise.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles