Anna-Maria Galojan: isegi sarimõrvarilt ei saa tema ametinimetust ära võtta!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maailma üheks ilusaimaks poliitikuks tituleeritud poliitik Anna-Maria Galojan Riigikogus
Maailma üheks ilusaimaks poliitikuks tituleeritud poliitik Anna-Maria Galojan Riigikogus Foto: Olga Makina

Vallandunud on tõeline titaanide heitlus! Staarprofessor Paul Nusik nõuab avalikult staarpoliitik Anna-Maria Galojanilt auväärse politoloogi tiitli äravõtmist.

Avalikku pöördumist saad lugeda: Staarprofessor Paul Nusik: Galojan teeb politoloogide mainele korvamatut kahju

Professori väljaütlemistele reageeris tuliselt ka end Eesti Julia Tõmošenkoks tituleeriv Anna-Maria Galojan: 

«Väga haige väide kodanik Nusiku poolt! Kui ma isegi oleks sarimõrvar, siis ei saaks ja ei tohiks inimese eriala ehk ametinimetust temalt ära võtta või on tänapäevases Eestis tõesti kõik võimalik?»

«Ma olen ja jään diplomeeritud politoloogiks vaatamata sellele, et mõnele on see vastukarva. Mul on muuseas ka vastav amet The Baltic Timesis!  Professor Paul Nusikul soovitangi minu vallandamiseks otse sinna pöörduda!»

«Minu, kui politoloogi analüüsidega ning uurimistöödega võivad tutvuda huvi korral kõik. Need on üleval nii Riigikogu kodulehel, Välispoliitika Instituudi omal, kui ka The Baltic Times`is.»

«Kodanik Nusikust ma paraku ei leidnud ühtegi jälge. Nusiku kohta võin öelda seega ainult ühte, et kui kotkad vaikivad, hakkavad papagoid vatrama! - / Winston Leonard Spencer/»

«Seltsimees Nusik, teil on politoloogiaga nii palju sarnasust, et sõna papagoi algab sama tähega, kui politoloog.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles