Netiraadio pälvis rahvusvahelise tunnustuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Netiraadio
Netiraadio Foto: Netiraadio

Netiraadio valiti koos 6 muusikavaldkonna IT-lahendusega Soomest, Islandilt ja Norrast «Music & Media» festivali raames toimuva Match Point - A Pitching Competition for Digital Music Start-ups finaali.

Finaal toimub 22. oktoobril Tamperes, kus 7 muusikavaldkonna start-up'i saavad võimaluse 3 minuti jooksul rahvusvahelisele žüriile ja potentsiaalsetele investoritele arendust tutvustada ja võistlevad Northern Dimension Music Innovation Award'i ja 7500 euro suuruse auhinnaraha eest.

7 finalisti alfabeetilises järjekorras on: AudioDraft, gogoyogo, LiveMusicStage.com, MusicDNA, Netiraadio, Ovelin ja SongHi. Finaalvõistlusel osalejad saavad võimaluse 3 minuti jooksul tutvustada enda lahendust potentsiaalsetele investoritele ja žüriile, mida juhib mainekas rahvusvaheline digitaalmeedia konsultant Ted Cohen (TAG Strategic) Ameerika Ühendriikidest.

Teised žürii liikmed on riskikapitalist Gilles Babinet (Prantsusmaa), LyricFind'i tegevjuht Darryl Ballantyne (Kanada), meelelahutustööstuse ekspert Juliana Koranteng (Suurbritannia) ja multimeedia download-gigandi Starzik tegevjuht Jérôme Giachino (Prantsusmaa). Žürii hindab esitluse ja innovatsiooni taset, arenduse ärimudelit, skaleeritavust, turupotentsiaali, eristumist ja konkurentsi.

Võistlus oli avatud muusikavaldkonna IT-lahendustele Põhja- ja Baltimaadest ning Venemaalt. Northern Dimension Music Innovation Award'i antakse välja esimest korda ja selle eesmärk on jätkusuutliku kultuuri ja innovatsiooni edendamine.

Võitja tehakse teatavaks Industry Awards Gala õhtusöögil 22. oktoobri õhtul Tamperes, «Music & Media» festivali lõpuüritusel.

Netiraadio arendas välja MTÜ Eesti Muusika Eksport koostöös Eesti Autorite Ühingu ja digiagentuuriga OKIA.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles