Rob Zombie ärgitab kalkunilihast loobuma

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rob Zombie
Rob Zombie Foto: MAX MORSE/REUTERS

Muusik ja lavastaja Rob Zombie kutsub ameeriklasi üles läheneval tänupühal loobuma traditsioonilisest pühadetoidust kalkunilihast, kuna leiab, et farmides piinatakse linde, söötes nad võimalikult paksuks.

Heavyrokkar näitas oma pehmemat poolt, öeldes, et ta ei suuda Butterballi kalkuniliha poole enam vaadatagi, kirjutab FemaleFirst.

Zombie õhutab loomakaitseorganisatsiooni PETA (Inimesed Loomade Eetilise Kohtlemise Eest) uues kampaanias inimesi tänupühal, 22. novembril, lihasöömisest loobuma. Mees edastab oma sõnumit PETA valvetelefonil, kuhu helistajad kuulevad tema hoiatust, et kalkuniliha söömisega toetatakse kannatusi, mida isegi õudusfilmide kuningas Rob Zombie taluda ei suuda.

«Igal aastal vastab Butterballi Kalkuniliin küsimustele, kuidas keeta, praadida ja küpsetada nende õrnade, tarkade ja sotsiaalsete lindude kehasid. Aga Butterball jätab sarnaselt teistele lihatootjatele teile ütlemata, milliseid piinu need kalkunid taluvad, enne kui nad toidupoodides lõpetavad,» rääkis Zombie, kes hakkas taimetoitlaseks juba keskkoolis, kui oli näinud videot tapamajadest.

«See hirmutas mind ja oli nii vastik, et ma lõpetasin liha söömise,» meenutas mees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles