Staarid hakkavad järgmisel aastal streikima?

, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George Clooney
George Clooney Foto: WENN

Enam kui 130 staari on andnud allkirja pöördumisele, mis palub, et ametiühing ei korraldaks 2009. aasta alguses streiki.

Screen Actors Guild (SAG) kavatseb 2009. aasta jaanuaris oma liikmetelt küsida, kas nood toetaks streiki filmitööstuse stuudiote vastu, kirjutas WENN.

SAGis on 120 000 liiget ja nad lükkasid hiljuti tagasi kolme aasta pikkuse koostööleppe Alliance of Motion Picture and Television Producersiga (AMPTP).

Nüüd on aga enam kui 130 juhtnäitlejat allkirjastanud pöördumis, mis palub, et SAG hääletuse ära jätaks.

Oma allkirja on andnud George Clooney, Cameron Diaz ja Charlize Theron, Glenn Close, Eva Longoria Parker, Tom Hanks, Tobey Maguire ja Morgan Freeman.

«Me toetame oma ametiühingut ja nende võitlust, kuid me ei usu, et praegu oleks aeg, mil inimesed tööta jätta,» kirjutasid nad.

SAG soovib DVD müükidest näitlejatele rohkem raha ja samuti peaks näitlejatel olema enam õigusi toote tutustamisel.

Ametiühingu juhid on aga koondanud 31 näitlejat, kes neid toetavad. Rivaalkirjale on allkirja andnud näiteks Mel Gibson ja Martin Sheen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles