Sketšisaate parimaks osutus naljamees Tarmo Leinatamm

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Leinatamm
Tarmo Leinatamm Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Lõbusa sketšisaate võitis huumorimees Tarmo Leinatamm, suutes publikut kõige paremini naerma ajada.

Kanal 2 tänases sketšisaates «Jumal tänatud, et sa siin oled!» astusid lavale laulja Eda-Ines Etti, kreisiraadiolane Tarmo Leinatamm ja näitlejad Jüri Vlassov ning Taavi Eelmaa.

Jüri Vlassov

Vlassov pandi klouni olukorda, kelle kolmetunnine esinemine oli olnud nii halb, et inimesed selle peale ära läksid. Ta pidi aru andma, miks inimesed arvasid, et tema šõu oli saast ning miks inimesed isegi krokodilli peale rohkem naersid. Vlassov suutis ülemuse küsimustele vastata vaimukalt ja ilma igasuguste probleemideta.

Žürii Eino Baskin leidis, et Vlassov võiks tsirkuses klouni teha suure eduga.

Eda-Ines Etti

Eda-Ines Etti sattus stseeni, kus tema, kui Maiu, läks maale külla enda poiss-sõbrale ja tema isale. Etti pidi seletama, millega tegeleb ning miks ta üldse maale otsustas tulla. Etti sai kahe topaka mehega hakkama suurepäraselt, tuuseldades vajadusel poega ning astudes enese eest välja, kui ahistav isa liiga pealetükkivaks muutus.

Eino Baskin leidis, et sellel Eesti neiul on näitlejameisterlikkus täiesti olemas.

Tarmo Leinatamm

Leinatamm pandi olukorda, kus pidi kehastama uue idamaise võitluskunsti loojat, selgitama selle põhitõdesid ning näitama, kuidas erinevad võtted käivad. Leinatamm suutis oma väljamõeldistega publiku naerma ajada ning vaimukusest mehel puudu ei jäänud.

Baskin leidis, et see tuleb tal hästi välja ning et nippe mees tunneb, mis on poliitikule hädasti vajalik.

Taavi Eelmaa

Eelmaa tuli lavale seljas arstiriietus ning talle anti koheselt sülle laps. Mees kehastas arsti, kes pidi vastsündinud lapse toimetama tolle isale. Lõpuks selgus veel seegi, et tegemist on vale lapsega. Eelmaa jäi terve etteaste jooksul suhteliselt rahulikuks ning tagasihoidlikuks.

Baskin kahtles peale esitust, et kas Taavi oligi üldse arst.

Lõpus saabusid kõik lavale, riietatud muinasjutulikult pidulikult. Sketšistseenis oli peale nende veel vana ja peagi surev kuningas ning tema narr. Kuningas kutsus lapsed kokku, et selgeks teha, kellele oma troon pärandada. Lõpuks selgus veel seegi, et ükski neist pole tema geneetiline järeltulija ning trooni sai tema pärispoeg tola.

Eelmaa ja Etti läksid paaril korral laval aktiivselt vaidlema, teemal kes on ilusam ning kes on loll. Üleüldiselt olid aga Leinatamm ja Vlassov veidi aktiivsemad, arendades vestlust edasi ning tehes loomulikult ka nalja.

Žürii otsustab, et parim oli Tarmo Leinatamm ning et eks kreisiraadio andis talle sketši jaoks hästi kogemusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles