«Mu nimi on Elba, Idris Elba»: järgmiseks James Bondiks võib saada mustanahaline näitleja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Idris Elba.
Idris Elba. Foto: AFP / Scanpix

Briti näitlejast Idris Elbast võib saada esimene mustanahaline, kes mängib kuulsat salaagenti James Bondi.

Teleseriaalist «Luther» tuntud näitleja jagas pühapäeval endast ületöödeldud fotot koos pildiallkirjaga: «Mu nimi on Elba, Idris Elba».

Sellega vihjab näitleja väga tugevalt võimalusele, et temast võib saada järgmine agent 007.

Kuulujutud, et järgmiseks James Bondiks saab just Idris Elba, on viimastel päevadel eriti suure hoo üles võtnud, vahendas MENU. Produtsent Barbara Broccoli olevat väljaandele The Daily Star öelnud, et on aeg, et James Bondi rolli võtab üle mustanahaline näitleja. Režissöör Antoine Fuqua lisas, et Idris saaks selle rolliga hakkama, sest ta on selleks õiges vormis. «Sul on vaja sellesse rolli füüsiliselt tugevat meest. Idris on selline mees.»

Kuid Fuqua esindaja kummutas need väited. «Ta pole Barbaraga kunagi filmisarjast ega rollide jagamisest rääkinud,» ütles ta väljaandele The Hollywood Reporter. «See kõik on väljamõeldis. Ma ei tea, kust see tuli.»

Praegu James Bondi kehastav Daniel Craig.
Praegu James Bondi kehastav Daniel Craig. Foto: Luke MacGregor / Reuters/Scanpix

Neljas viimases James Bondi filmis nimitegelast mänginud Daniel Craig kehastub 007-ks ka 2019. aastal linastuvas filmis, mille lavastajaks on Danny Boyle. Arvatakse, et see on viimane Bondi film, milles ta peaosa mängib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles