GALERII Viru folgi kolmas ehk viimane päev tõi kaasa nii mitmedki värvikad külalised (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

10. augustil sai alguse Viru Folk, mis oli pühendatud Eesti Vabariigi 100. sünnipäevale. Kolme päeva jooksul esines enam kui 300 Eesti artisti, lisaks kõlasid muusikalised sünnipäevatervitused lähinaabritelt Lätist, Soomest ja Venemaalt. Varasemast suurema lasteprogrammi nael oli täna tegutsenud Lotte koos sõpradega.

Viru Folgil astusid üles nii Eesti rahva südameid võitnud tuntud ansamblid kui ka täiesti uued kooslused. Festivali rikastasid filmi- ja teatriprogramm, põneva keskkonnaprogrammi loodusretked ja vestlusringid, mida vedasid Lahemaa Looduskooli noored Maie Itse juhendamisel. Juubeliaastal oli programmis suur valik lastele mõeldud tegevusi, lasteprogrammi täht oli täna festivali külastav Lotte koos sõpradega.

Muusikaprogrammis leidus elamusi igale maitsele:  Zetod, Metsatöll, Svjata Vatra, Lauri Saatpalu, Marko Matvere & VLÜ, Naised Köögis, Curly Strings, Jaan Sööt & Andre Maaker, Pööriöö, Tom Valsberg & Väelaulud, Riho Sibul & Jaak Tuksam, Puuluup, Kiriko, MandoTrio, Trio Romansid ja paljud teised. 

Vaata galeriist, mida tõi endaga kaasa Viru folgi kolmas ehk viimane päev.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles