Lugejamäng: saadame su MMA Rajule!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joonas Niemelä (vasakul) ja Henri Hiiemäe (paremal) 13. veebruaril 2010 üritusel MMA Raju 4. Henri Hiiemäe vastaseks seekordseks Rajul on Balti taipoksi meister Mirkko Moisar.
Joonas Niemelä (vasakul) ja Henri Hiiemäe (paremal) 13. veebruaril 2010 üritusel MMA Raju 4. Henri Hiiemäe vastaseks seekordseks Rajul on Balti taipoksi meister Mirkko Moisar. Foto: Kertin Vasser

22. oktoobril toimub Tartus, A. Le. Coqi spordihoones Eesti suurim sportliku vabavõitluse (MMA) võitlusspordiüritus Raju 8. Neli Elu24 lugejat koos kaaslasega saavad sellest osa täitsa tasuta!

Lugejamängus osalemiseks saada e-kiri aadressile toimetus@elu24.ee. Kirja teemaks märgi «RAJU» ja vasta küsimusele: Milline on sinu lemmikvõitluskunst?  Ära unusta oma nime ja telefoninumbrit! Mäng kestab reede hommikuni!

«Õhtu kõige põnevamaks matšiks kujuneb kindlasti Eesti kreeka-rooma meistri Alik Tseiko matš. Hetkel on Alik treeningutel USAs, maailma ühes parimas võitlusspordi klubis American Top Team – ettevalmistused Rajuks käivad täie hooga,» rääkis õhtu peaüritusest MMA Raju peakorraldaja Ott Tõnissaar.

«Sissejuhatus vabavõitluse nädalavahetusse algab sportlaste avaliku kaalumisega reedel kell 19 Tasku kaubanduskeskuses. Raju laupäevase võistluspäeva juhatab sisse amatöörsportlaste võistlus kell 13, kuhu kõigile huvilistele on sissepääs tasuta,» lisas Tõnissaar.

Raju 8-l on võistlustules Eesti võitlusspordi eliit – lisaks Alik Tseikole astuvad profimatšides puuri ka Martin Aedma, Dmitri Ivanov, Lauri Ülenurm, Jass Murutalu ja Ilja Drovnjashin. Samuti panevad end taas proovile maailmatasemel taipoksija Edvin-Erik Kibus ja kogenud Saaremaa võitleja Lauri Mägi. Vastamisi lähevad ka kaks Eesti kõige kõvemat naisvõitlejat - Kaisa Rebane Tartust ja Helin Paara Tallinnast.

Raju on sportlik võitlusareen ja meelelahutuslik vaatemäng, kus kohtuvad kahevõitluse parimad sportlased. See on Eesti suurim sportliku vabavõitluse show- ja spordisündmus, mis garanteerib adrenaliinirohke spartaliku vaatemängu. Sportlik vabavõitlus (i.k mixed martial arts, MMA) on võitlussport, mis ühendab endas kolm olümpiaala – poksi, maadluse, judo – ja teised kahevõitlusalad.

Korraldame Raju üritusi 2 korda aastas, pakkudes põnevust iga korraga aina suuremale publikule. Kavatseme tuua Rajule tuntud MMA sportlasi kogu maailmast ning toetame Eesti sportlaste jõudmist Euroopa MMA tippu.

Raju toimub spetsiaalselt sportliku vabavõitluse jaoks mõeldud võrkaiaga piiratud areenil, mida kasutavad ka maailma suurimad antud spordiala organisatsioonid. See tagab võistlejate turvalisuse ning ühtlasi annab sportlikule duellile täiendava gladiaatorliku võlu. Eestis on säärane võistlusareen ainulaadne.

Võitlussport toetab oluliste väärtuste arengut – julgus, sihikindlus, ausus, enesedistsipliin, tervislikud eluviisid. Neid väärtuseid silmas pidades edendame sportlikku vabavõitlust, et panustada Eesti ühiskonna üldisesse arengusse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles