Lõbus! Endine N-Euro solist Marek Sadam jättis hullumeelse soengu kandmise koera hooleks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Sadam ja Leenu, 2017.
Marek Sadam ja Leenu, 2017. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kes veel mäletab Marek Sadama N-Euro aegseid võimsaid ogasid, mis tema välimuse karvakasukatesse mähitud «turbosiiliks» muutis? Juba mõnda aega kannab mees oma juukseid tagasihoidlikult taha silutuna, kuid kõik Mareki soenguga seotud puudujäägid täidab karismaatiline lemmik Leenu. 

Marek leidis oma armsa südamesõbra Leenu loomade varjupaigast. Ta on üle 10-aasta vana grifooni tõugu koerake, keda Marek meelsasti erinevatele üritustele kaasa võtab, nii lavale kui lava taha. Ka mitmel plakatil poseerib ta koos armsatatud lemmikuga. 

Omaniku ja looma vahelist usaldust ja sidet on märganud paljud, sealhulgas ka lauljanna Getter Jaani, kes armsa duoga koos pilti tegi ning sõprade vahelise hoolivuse üle headmeelt avaldas. 

Toerdaks teeb Marek Sadama ja Leenu vahelise sõpruse ka muusiku kirev minevik, millest kindlasti üks ikoonsemaid tegelaskujusid oli N-Euro solistiks kehastumine. Kuigi muusik on imidžit kõvasti muutnud, esindab Leenu mälestust kunagisest stiiliikoonist paremini kui Marek seda omal ajal suutis.

SAKALA01: KOOLITANTS: VILJANDI, EESTI, 27FEB05KOOLITANTS 2005 VASTSEM
SAKALA01: KOOLITANTS: VILJANDI, EESTI, 27FEB05KOOLITANTS 2005 VASTSEM Foto: Elmo Riig / Sakala
 

Kui on suvi ja lõputu ränd. #grifoonleenu

A post shared by Lihtsalt Sadam (@sadammarek) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles