Oscari võitnud Casey Affleck tunnistas võtteplatsil ebaprofessionaalset käitumist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Casey Affleck
Casey Affleck Foto: LUCAS JACKSON/Reuters/Scanpix

Casey Affleck, keda süüdistati pärast filmi «Manchester By the Sea» parima meesosatäitja nominatsiooni saamist 2016. aastal ahistamises, rääkis talle esitatud süüdistustest nüüd esimest korda ka The Guardianile antud intervjuus, tunnistades, et käitus filmi «I'm Still Here» võtteplatsil ebaprofessionaalselt.

Intervjuus märkis filmi «I'm Still Here» produtsent ja režissöör Casey Affleck, et ta on kaitsepositsiooni võtmise asemel hakanud kogu asja vaatama täiskasvanlikuma nurga alt, vahendas MENU.

«Ma olin ülemus ja see oli ebaprofessionaalne keskkond,» rääkis ta. «Selles äris on naised alaesindatud, alamakstud, objektistatud, pisendatud, alandatud ja tähtsusetuks muudetud kümnetel eri viisidel ja üldiselt on neile ette pandud terve suur mägi muid raskusi. Ja keegi ei võtnud seda eriti teemaks, ka ma ise mitte, kuni paar julget ja tarka naist tõusid püsti ja ütlesid, et neile aitab,» rääkis Affleck.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles