Oh õudust! Tõsielustaari võimas «peff» vajus kokku (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Modell, tõsielu- ja sotsiaalmeediastaar Blac Chyna (30) on tuntud oma ülikurvika taguotsa poolest, mis viimastel piltidel enam sugugi nii ümar ja täidlane välja ei näinud, vahendab The Mirror

Kahe lapse ema, modell ja oma kosmeetikaäri ning ilusalongi püsti pannud naine kogus kõvasti tuntust, kui oli suhtes Kardashianite klanni veidi vähem tuntud liikmega - Rob Kardashianiga. Neil on ka ühine laps. Paari tee läks lahku suure draama ja kismaga, millest kasvas välja suur rivaalitsemine Kardashian-Jennerite klanni ja Blac Chyna vahel. Kõik naised on tuntud oma volüümikate ja gravitatsiooni eriavate kehavormide poolest.

Alles eelmisel kuul liikus Chyna ringi nappides, kitsastes kleitides, mis vaevu supervormis kannikad ära varjasid. Nüüd on ta jäänud kaamerasilma ette endisest hoopis rohkem loppis vormidega. Väidetavalt on naine pärast aastatepikkust implantaatide ja täitesüstide kasutamist kannatanud tervisekahjustuste käes, mistõttu on tulnud nii mõnigi iluprotseduur võimaluste piires tagasi pöörata. Värsketelt piltidelt võib näha, et arvatavasti on ta implantaadid eemaldanud. 

Täpset põhjust selleks teada pole, kuigi liiguvad kuuldused, et nende eemaldamise tagamaad on oluliselt tõsisemad, kui esmapilgul paistab. Tegelikult ei ole Blac Chyna kunagi kinnitanud, et tema ülivormis ja ümarad tuharad on saavutatud kirgugilise sekkumise abil. Mitmed spekulatsioonid aga väidavad, et nõnda võimsad ja «loodusseadusi» eiravad vormid ei ole naine endale loomulikul teel omandanud. Värsked pildid võivad olla sellele kinnituseks. Mis muu võiks naise figuuri vaid kuu ajaga nii drastiliselt muuta? 

Värsket pilti naise muutunud tuharatest vaata SIIT.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles