Lauri Saatpalu palub rahvalt käitumise pärast vabandust: loodan, et andestate

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Saatpalu.
Lauri Saatpalu. Foto: Ülo Josing

Elu24 kirjutas eile, kuidas Dagö Tartumaal antud kontsert ebaõnnestus, kuna solist Lauri Saatpalu tundus kahtlane. Nüüd on solist rahva ees rumalate naljade ja oma käitumise eest vabandanud.

«Meil on kuri kahtlus, et ta oli täitsa purjus,» kurtis fänn, kes saatis videod. Bänd esiteks hilines peaaegu 20 minutit. Ja kitarristi jutust selgus, et Dagö olevat samal päeval mänginud veel ka Hiiumaal ühes pulmas. «Reeglina me kahte kontserti ühel päeval ei tee,» ütlesid nad enne laulma hakkamist.

Saatpalu oli teinud ka kommentaari, mis tekitas vastakaid tundeid.

Lauri Saatpalu: «Mul täna sitt olla, laulan nii nagu oskan, mu tütar on narkomaan.» Fännid ei teadnud, mida arvata, kui ta peale paari laulu oma hittloo sõnad ära unustas.

Täna aga otsustas Lauri Saatpalu enda naljade pärast vabandada.

"Ma väga vabandan oma eilse käitumise pärast ja lollide naljade pärast, mis polnud naljakad! Loodan, et andestate!" kirjutas Lauri Facebooki.

Miks aga Dagö kontsert Luke mõisas selliselt välja kukku, see pole hetkel teada. Rahvas küll oletab, et Saatpalu võis ehk purjus olla, aga seda ei ole keegi kinnitanud.

«Mina kahetsen, et täna sellele üritusele tulin. Ausalt öeldes oli see halvim Dagö esinemine, kus ma käinud olen,» kirjutas järgmine fänn Facebooki.

«Eilne kontsert oli kindlasti pettumust valmistav. Imetlen inimesi, kes suudavad sellest ainult positiivset näha. Minu tunded on väga segased,» kirjutab Hanna ja väidab, et Lauri suutis eile järjest oma suurimad hitid ära lörtsida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles