Sünne Valtri bändiga lõpetamisest: see oli meie omavaheline kokkulepe ja lapseootel ma ka pole

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nüüdseks endised bändiliikmed Edvin ja Sünne.
Nüüdseks endised bändiliikmed Edvin ja Sünne. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

TV3 uudistesaade «Seitsmesed» kutsus täna stuudiosse mõned päevad tagasi lahkuminekust teada andnud Patuse Poole duo Sünne Valtri ja Edvin Petrovi. Sünne ja Edvin põhjendasid, miks armastatud bänd siiski tegevuse lõpetas.

Elu24 aga võttis enne saadet ühendust Sünnega ning küsis, mis olid bändi lahkuminemise põhjused. «Meie avaldatud videos oli kõik öeldud, mis meil öelda on. Mul ei ole mitte ühtegi «põnevat» põhjust lisada,» vastas laulja.

Videos öeldi, et bändi sünnist on nüüd juba viis aastat, kuid aja jooksul on mõlemad liikmed muutunud ja arenenud. Esinetud on suurtele rahvahulkadele üle terve Eesti. 

Patune Pool on aastatega jõudnud paljude inimeste südamesse. «Me oleme viie aasta jooksul teinud väga palju lugusid, nii kavereid kui ka originaale, viimaseid on meil isegi rohkem,» sõnab Edvin. «Isegi EDMi oleme proovinud,» lisab Sünne.

Sünne Valtri eitas kuulujutte, et ta lõpetas Patuse Poolega tegevuse, kuna on lapseootel.
Sünne Valtri eitas kuulujutte, et ta lõpetas Patuse Poolega tegevuse, kuna on lapseootel. Foto: Liis Treimann

«Me oleme teenud ka koostööd ka teiste bändidega, eriti tahaks tänada ansamblit Hellad Vellad,» ütlesid Sünne ja Edvin. «Me ei osanud ealeski oodata, et me nii populaarseks saame,» tunnistavad nad. Loomulikult tänab bänd oma peret ja sõpru.

Sünne vastas ka kuulujuttudele, mis bändi lahkumineku põhjuste üle spekuleerivad. «Otsus lõpetada, oli meie omavaheline kokkulepe ja lapseootel ma ka pole,» kommenteeris Valtri.

Patune Pool ei lõpetanud bändi liikmete tüli pärast, kinnitavad Sünne ja Edvin.
Patune Pool ei lõpetanud bändi liikmete tüli pärast, kinnitavad Sünne ja Edvin. Foto: Mihkel Maripuu / EESTI MEEDIA/SCANPIX

«Seitsmestes» räägiti, et põhjuseks ei ole muud, kui et bändiga jõuti nii kaugele kui sooviti jõuda. Sünne ja Edvin lükkasid tagasi ka kuulujutud nagu nad oleksid teineteisega tülli läinud või et Sünnest sai liialt suur staar ja see segas Edvinit. Lisaks ei olnud põhjus ka rahas, mida meedias on kajastatud, kui üht tõenäolist põhjust.

Edvin ja Sünne võtavad pärast kohustuste täitmist mõneks ajaks aja maha ning siis vaadatakse, mida edasi tehakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles