Pätt kaaperdas superstaar Uudo Sepa nime ja hakkas Twitteris vaenu õhutama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uudo Sepp "Eesti otsib superstaari 2018" finaalshow
Uudo Sepp "Eesti otsib superstaari 2018" finaalshow Foto: Kalev Lilleorg

Ei, tegu ei ole värske superstaari saate võita Uudo Sepaga, vaid kellegi halva naljaga. Uudo Sepp ja tema esindajad on praeguseks ka kinnitanud, et noor laulja ei ole konto omanik ning tema ei ole selliseid kommentaare teinud.

Täna avastasid Saaremaalt pärit laulja Uudo Sepa fännid, et noormees on endale teinud ka sinna sotsiaalmeediakanalisse kasutaja, millega enda mõtteid kiiresti edasi anda. Aga kui hakati lugema, mida «Uudo» sinna postitas, siis tekkis kohe kõva kahtlus, kas ikka on tegu selle sama Uudo Sepaga.

Uudo Sepa liba-Twitter
Uudo Sepa liba-Twitter Foto: Kuvatõmmis Twitterist

Rahvas aga ei osanud kohe esimese hooga sellest midagi arvata ning vastasid «Uudo» rassistlikele säutsudele omapoolsete kommentaaridega.

«Kas Uudo Sepp on rassist?» kirjutas üks. «Täiesti üle tõmmanud,» lisas teine. «Ei ole lahe,» arvas kolmas.

Mõni aga läkski «Uudo» säutsuga kaasa ja ütles lihtsalt: «Sama».

Uudo Sepp.
Uudo Sepp. Foto: TV3/Promofoto

Elu24 võttis ühendust ka laulja endaga ning sai hiljem vastuse Universal Music Baltics esindajalt Grete Elmilt:

«Selline vahejuhtum näitab selgelt, kui lihtne on tänapäeval sattuda küberkiusamise ja/või identiteedivarguse ohvriks. Sellesse ei tohi kindlasti suhtuda kergekäeliselt. Loodetavasti on see õpetlik ka paljudele noortele, et selliste situatsioonide puhul tuleb kindlasti pöörduda politseisse, eriti, kui tegu on laimava alatooniga kellegi suhtes,» sõnas Elmi. 

«Uudol on väga kahju, kui tema nime alt avaldatud kommentaarid mõjusid kellelegi solvavalt. Twitteri kontol avaldatud väiteid Uudo ei tolereeri. Hetkel viibib ta Soomes ning salvestab juba peagi ilmuvad singlit, mis jõuab fännide ette suve lõpus,» lisas ta lõpetuseks.

Praeguseks on Twitteri konto kustutatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles