Kae, kellel kõige uhkem büst: Kylie Jenneri sünnipäeval oli üks rinnakam kui teine!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tõsielustaar ja seltskonnatäht Kylie Jenner tähistas pere ja sõprade seltskonnas 21. sünnipäeva. Rikaste ja ilusate pidu on alati juba omaette sõu, ent sel peol kujunesid tõeliseks vaatemänguks hoopis peokülalised.

Jenneri sünnipäeval käisid lisaks tema kuulsatele õdedele Kardashian-Jenneri klannist ka näiteks Nicki Minaj, Larsa Pippen, Winnie Harlow, Jordyn Woods, Bella Hadid, Katharine McPhee. Kohal oli ka Kimi abikaasa Kanye West, Kylie elukaaslane ja lapse isa Travis Scott, Caitlyn Jenner oma noore kihlatuga ja paljud teised kuulsused.

Sünnipäev peeti Los Angeleses asuvas Craigs restoranis, mis on tohutult noobel koht, kuhu tuleb külastuseks laud reserveerida väga palju aega varem. 

Peokülalised olid kõik üleslöödud - ühel avaram dekoltee kui teisel. Tõepoolest, selle sünnipäevapeo külalised ei peljanud oma kehavõlusid varjata ning näitasid ikka kõik ette, mida neil looduse ja/või ilukirurgide poolt antud on.

Vaata ka eriti pilkupüüdvate külaliste galeriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles