Brad Pitti teatel on ta pärast lahutust maksnud eksnaisele üle üheksa miljoni dollari (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brad Pitt
Brad Pitt Foto: Mario Anzuoni / Reuters/Scanpix

Hollywoodi staar Brad Pitt vastas oma eksnaise Angelina Jolie süüdistusele, et ta ei ole nende lastele piisavalt toetust maknud.

Pitti teatel kohaselt on ta pärast lahutust endisele naisele maksnud üle üheksa miljoni dollari, millest suurem osa läks maja ostuks, väiksem aga otsesteks igapäevasteks kulutusteks, teatab msn.com.

Brad Pitt ja Angelina Jolie 2010
Brad Pitt ja Angelina Jolie 2010 Foto: Matt Sayles / AP/Scanpix

54- aastasel Pittil ja 43-aastasel Joliel on kuus last, 16-aastane Maddox, 14-aastane Pax, 13-aastane Zahara, 12-aastane Shiloh ning üheksased kaksikud Vivienne ja Knox.

Angelina Jolie koos oma lastega Shilohi, Maddoxi, Vivienne Marcheline'i, Pax Thieno, Zahara Marley ja Knox Leoniga
Angelina Jolie koos oma lastega Shilohi, Maddoxi, Vivienne Marcheline'i, Pax Thieno, Zahara Marley ja Knox Leoniga Foto: MTPAR / MT / MEGA/Scanpix

Staaripaar läks lahku 2016, kuid seni võitlevad kohtus laste hooldusõiguse eest.

Selle nädala alguses kirjutas rahvusvaheline meedia, et Jolie süüdistab Pitti, kuna mees ei ole piisavalt lasteraha maksnud.

Jolie advokaadi Samantha Bley DeJeani teatel kavatseb ta klient minna taas kohtusse, kui eksmees väldib ka edaspidi lasteraha maksmist.

Brad Pitt
Brad Pitt Foto: Scanpix

Pitt sõnas nüüd, et Jolie manipuleerib, üritades temalt raha välja petta.

Pitti advokaadi Lance Spiegeli kinnitusel andis ta klient oma eksnaisele kaheksa miljonit dollarit, et Jolie saaks endale ja lastele uue maja osta. Lisaks andis ta laste jooksvateks kuludeks 1,3 miljonit dollarit.

Jolie advokaadi DeJeani arvates ei ole Pitti makstud ühekordne summa piisav, vaid tal tuleb maksta igakuist toetust, mida ta seni teinud ei ole.

«Jolie ja Pitt ei ole oma lahutustingimustes kokkuleppele jõudnud ja lahutusprotsess kestab. Mõlemad on kõvad kivid ja loodavad, et teine pool annab järele,» teatas staaride sõpruskonda kuuluv allikas.

Brad Pitt ja Angelina Jolie 2007
Brad Pitt ja Angelina Jolie 2007 Foto: Mark J. Terrill / AP/Scanpix
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles