Kainekssaamise tragikoomiliselt konarlik teekond filmis «Ära muretse, ta ei jõua jalgsi kaugele»

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Ära muretse, ta ei jõua jalgsi kaugele»
«Ära muretse, ta ei jõua jalgsi kaugele» Foto: One Films Baltic

Tõsieluline draama«Ära muretse, ta ei jõua jalgsi kaugele» (Don't worry, He Won't Get Far on Foot) on ühtviisi liigutav, jahmatav ja naljakas lugu sõpruse, armastuse ja kunsti tervendavast jõust isegi kõige lootusetumas olukorras.

Pärast seda, kui Portlandist pärit luhvtivend John Callahan (Joaquin Phoenix) autoõnnetuses peaaegu elu kaotab ning ratastooli satub, ei ole tal joomise mahajätmine plaanis – nagu polnud ka enne õnnetust. Kui mees ühel hetkel aga Anonüümsete Alkohoolikutega otsustab liituda, avastab ta endas ande joonistada sündsusetult naljakaid karikatuure, mis toovad talle hulga fänne ja annavad elule uue mõtte. Kainus toob terve elu vastutustundetus alkouimas veetnud Callahani teele ka uued ja olulised suhted rootslannast hooldaja Annu (Rooney Mara) ja karismaatilise kainussponsori Donny'ga (Jonah Hill).

Film esilinastus 2018. aastal Sundance'i filmifestivalil ning osales Berliini filmifestivali võistlusprogrammis.

Apollo Kinodes alates 17. augustist 2018.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles