«Tumedad anded» saadab supervõimetega lapsed võitlusse valeliku maailmaga

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Tumedad anded"
"Tumedad anded" Foto: Estonian Theatrical Distribution OÜ

«Tumedad anded» (The Darkest Minds) on värske ulmepõnevik Netflixi hittsarja «Stranger Things» produtsentidelt, kes toovad ekraanile oma menukaimast tööst tuttavliku temaatika: kartmatu lastekamp asub võitlusse hirmutava ja valeliku maailma vastu, kasutades selleks oma põrandaaluseks kuulutatud üleloomulikke võimeid.

Salapärane haigus tapab filmi düstoopilises USAs peaaegu kõik lapsed. Kui alles vähestel hakkavad salapärasel moel avalduma müstilised võimed, näeb valitsus neis ohtu ning nad saadetakse spetsiaalsesse kinnipidamisasutusse. 16-aastane Ruby, kelle võimed on teistest märgatavalt tugevamad, põgeneb esimese võimaluse avanedes ning ühineb rühma saatusekaaslastega, kelle eesmärgiks on leida endale ohutu koht, kuhu valitsuse tumedad jõud neid püüdma ei ulatuks. Peatselt saavad aga noored põgenikud aru, et pagemisest ei piisa ning tuleb asuda oma vabaduse eest karmi ja armutusse võitlusse, kasutades relvadena mõistagi oma üleloomulikke võimeid.

Apollo Kinodes alates 17. augustist 2018.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles