«Spioon, kes mu hülgas» ehk kes küll võiks tahta mu tropist ekspeika õhku lasta?

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Spioon, kes mu hülgas": Mila Kunis ja Kate McKinnon
"Spioon, kes mu hülgas": Mila Kunis ja Kate McKinnon Foto: Lionsgate Entertainment

Lavastaja Susanna Fogeli fantaasiarohkes absurdimärulis klopivad juba ilma nende panusetagi pingelisi sündmusi vahtu kaks tuulepead, keda kehastavad Hollywoodi ühed armastatumad  (ja arvestatavamad) naiskoomikud Mila Kunis ja Kate McKinnon.

Audrey (Mila Kunis «Pahad emmed», «Pahad emmed 2» ) ja Morgan (Kate McKinnon «Tüdrukuteõhtu», «Kontori jõulupidu») on 30aastased parimad sõbrannad Los Angeleses, kes tõmmatakse ootamatult rahvusvahelise vandenõu keerisesse, kui Audrey endine kallim ilmub nende ukse taha, kannul salk ohtlikke palgamõrvareid. Endalegi üllatuslikult sööstavad sõbrannad tegudele, põgenedes läbi Euroopa palgamõrvarite ning kahtlase, kuid võluva briti agendi eest ja sepitsedes samas plaani, kuidas maailma päästa. Järgneb pisarateni naerutav kaos, mille absurdsuse tase koostoimes laheda näitlejatööga võtab muigama ka vaataja, keda tobedavõitu märulikomöödiad ehk muidu ei paelu. 

Filmi näeb Apollo Kinodes alates 10. augustist 2018.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles