VIDEO massimõrvar ülekuulamisvideos: tapke mind ära

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nikolas Cruz aprillis kohtusaalis
Nikolas Cruz aprillis kohtusaalis Foto: AFP / Scanpix

Politsei avaldas eile 17 inimest tapnud ja sama paljusid vigastanud massimõrvari Nikolas Cruz ülekuulamisvideo, millest on kuulda, et mees soovib, et ta ära tapetaks.

Videos on näha, kuidas 19-aastast Cruzi kuulatakse uurijate poolt üle natuke pärast seda, kui ta pärast tapatööd vahistati, vahendas TMZ. Marjory Stoneman Douglasi keskkoolis massitulistamise korraldanud Cruz ütleb iseendale, et ta väärib surma, sest ta on «kasutu sitt».

12 tunnise video üks õõvastavamaid hetki on see, kui Cruz vaatab pea kohal oleva kaamera poole, teeb sõrmedega relva kuju, suunab selle enda poole ning ütleb: «Tapke mind ära».

Selle järel hakkab ta nutma.

Cruz seletas uurijatele, et ta kuuleb enda peas hääli, mis ütlevad talle, et ta põletaks, tapaks ja hävitaks. Ta süüdistab hääli 14. veebruari tulistamises.

Cruzile on esitatud süüdistus 17 planeeritud tapmises ja 17 mõrvakatses. Florida osariigi prokurörid taotlevad 19-aastasele poisile karistuseks surmanuhtlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles