«The Mighty Ducks» filmides väravavahti mänginud näitleja võitleb narkosõltuvusega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shaun Weiss
Shaun Weiss Foto: Kuvatõmmis videost

Noorest jäähokimeeskonnast rääkiv film «The Mighty Ducks» oli 1990. aastatel suur hitt. Selles filmis väravavahti mänginud Goldberg ehk päris nimega Shaun Weiss ei ela just kõige paremates oludes ja jäi veel kõigele lisaks pühapäeval ka narkojoobes politseile olekus vahele.

Shaun Weiss arreteeriti möödunud pühapäeval Põhja-Californias ning näeb pildi peal välja mitukümmend aastat vanem kui ta tegelikult on. Weiss on pildi peal 38-aastane.

Shaun Weiss
Shaun Weiss Foto: Kuvatõmmis videost

Politsei pidas Weissi kinni California osariigis asuvas Oroville'i nimelises väikelinnas, kuid talle süüdistust ei esitanud ning lasi ta paar tundi hiljem vabaks, kirjutas TMZ.

Shaun Weiss ja Goldberg
Shaun Weiss ja Goldberg Foto: Page Six

Shaun arreteeriti ka eelmisel aastal metamfetamiini omamise eest. Ta arreteeriti vaid viis päeva pärast seda, kui talle oli määratud 150 päeva pikkune vangistus 151 dollari väärtuses elektroonika varastamise eest.

Aga vangla ülerahvastatuse tõttu veetis ta vanglas vaid 12 päeva. Karistuse määramise ajal sõnas Weissi esindaja Don Gibble, et tema klient võiks nüüd end kokku võtta ja leida endale produktiivsem tee.

Weiss suutis pärast «The Mighty Ducks» filme regulaarselt tööd leida, mängides vahepeal ka koos Ben Stilleriga filmis «Paksukeste suvelaager», kuid viimastel aastatel ta töötanud pole. Tema viimaseks näitlemistööks on bussijuhi roll koos Owen Wilsoniga 2008. aasta filmis «Seersant Taylor».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles