Video: geimehe sõnul visati ta Las Vegase rannaklubist ujumispükste tõttu välja

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Donohoe
Chris Donohoe Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Ameriklasest gei teatel visati ta Las Vegase hotelli rannaklubis toimunud peolt välja, kuna teenindava personali arvates kandis ta mittesobivaid ujumispükse.

Chris Donohoe postitas Facebooki video, millel on näha verbaalset kokkupõrget tema ja Las Vegase Encore Beach Club teenindajate vahel.

Chris Donohoe
Chris Donohoe Foto: Youtube

Mehe arvates ei ärritanud ta teenindavat personali mitte ainult ujumispükste, vaid ka selle tõttu, et kuulub seksuaalvähemusse.

«Kandsin erkkollaseid liibuvaid ujumispükse, mille kohta arvati, et need ei ole sellel peol sobivad. Minu arvates visati mind välja selle tõttu, et mu supelriietus oli nende silmis liiga geilik ja ma ise olen gei. Igatahes tundsin end diskrimineerituna,» kirjutas mees sotsiaalmeedias.

Chris Donohoe
Chris Donohoe Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Videol on kuulda, et hotelli mänedžer teatab Donohoele, et ta ujumispüksid ei vasta peol kehtestatud rannariietusele ning Speedo ujumispükse, mida tavaliselt kannavad võistlustel ujujad, ei tohi seal kanda.

USA ujujad Michael Phelps (vasakul) ja Ryan Lochte Speedo ujumispükstes
USA ujujad Michael Phelps (vasakul) ja Ryan Lochte Speedo ujumispükstes Foto: David Gray / Reuters/Scanpix

Ameeriklase teatel näitas ta hotelli teenindajatele, et tal ei ole jalas Speedo ujumispüksid, vaid Mr. Trunki ujumispüksid.

Mees uuris hiljem, kas hotelli leheküljel on midagi öeldud, millised peavad sealsetel suvepidudel riided olema, kuid ta ei leidnud selle kohta mitte sõnagi.

Chris Donohoe
Chris Donohoe Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Hotelli juht vabandas hiljem Donohoe ees, et neil ei ole rannaklubi peol kehtestatud kindlat riietust nagu mänedžer väitis ja ta ujumispüksid olid seal täiesti sobivad.

«See kogemus oli ebameeldiv, kuid lõppes positiivselt. Tänan kõiki, kes mind selles toetasid,» teatas ameeriklane Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles