Piilu, mida teevad Kristen Stewart ja Chloë Sevigny uues põnevas lesbifilmis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristen Stewart
Kristen Stewart Foto: Evan Agostini/AP

Kolme aasta eest kapist välja tulnud «Twiglighti» staar Kristen Stewart sai seksika rolli uues mõrvamüsteeriumis nimega «Lizzie». Tema pahelise kallima rolli mängib filmis Chloë Sevigny. 

Film põhineb tõsielulisel lool Lizzie Bordenist, kes püüdis kirvega mõrvata oma ema ja kasuisa aastal 1892. Viktoriaanliku ajastu ranges ühiskonnas tekkis Lizziel (Chloë Sevigny) väidetavalt ka lesbisuhe oma noore majateenija Bridgetiga (Kristen Stewart).

Kristen Stewart oli filmivõtetel hädas ajastuomaste kostüümidega, vahendab Vice. «Ta tahtis oma seeliku kohe seljast võtta. Kristen oleks parema meelega päevad läbi oma Vansi tennistes ja teksapükstes ringi jooksnud ja suitsetanud,» naeris Chloë Sevigny seda protsessi kirjeldades.

125 aastat tagasi toimunud mõrvalugu tekitab ameeriklastes siiani hirmujudinaid ja küsimusi. Filmis teevad kaasa veel Fiona Shaw, Jay Huguley, Jamey Sheridan, Denis O’Hare, Kim Dickens ja Jeff Perry. «Lizzie» jõuab kinodesse septembris.

Vaata filmi treilerit SIIT:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles