MEELETU ÖÖGALERII: Amusement Park pani külalised batuudil hüppama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

PIDU ÖISES LÕBUSTUSPARGIS! Eelmisel kuul pealinnas kirgi kütnud uus klubi Teater pidudesari Amusement Park vol.2 leidis aset laupäeval, mil peobuss taas kõik lõbujanulised öisesse lõbustusparki juhatas. 

Kohapeal ootasid batuudid, kiiged ja eriti ülemeelikute jaoks ka puurid...Laupäev möödus klubis Teater ja selle ees ka kõige suuremate lõbustuspargi sõprade meelejärgi humoorikalt. Juba maja ees tervitasid kõiki vägevad karakterid, kes peojanulistega batuudil hüppasid ja juba majaees meeleolu lakke tarisid.

Sees jätkus pidu vähemalt sama lõbusalt, sest säraküünalde ja pulgakommide saatel viis klounide tee nii lavalaudadele kui lettidele! Parimat RnB muusikat, mille saatel hommikuni teatri karusellidel lõbutseda, valis DJ Element, kes võimsate settidega ka tantsuplatsi kogu öö paksult rahvast täis hoidis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles