INSTA-TOP 8: veidrad trendid, mis ilmestavad tänavust suve

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sweet Spot muusikafestival
Sweet Spot muusikafestival Foto: Madis Sinivee

On rõivad, mida paljud kohe kuidagi ei tihkaks selga panna, kuid nähes oma lemmik-instagrammerit või mõnd popstaari neid järjest kandmas, tekib ka tänavapilti aina rohkem hullumeelsemaid looke

Septumid, pikad sokid, pastelltoonides afropatsid ja 00ndade pisikesed päikseprillid on osa meie igapäevasest tänavapildist. Eeskujulik valik kõige julgemini riietuvad instagrammerid on teie ees.

1. Kirjud pükskostüümid (jumpsuits) kuttidel on mega-armsad. Tänavapildis on need veel suhteliselt harv nähtus, festivalidel aga kindel hitt. Modell Martin Merimaa näitab Instagamis eeskuju:

 

#pink midsummers

A post shared by Martin Riki Merimaa (@martinmerimaa) on

Tantsutreener ja diiva Rene Köster keerab sellele lookile veel rohkem vinti peale, lisades milleeniumi stiilis musta sulejope:

 

#major #squadgoals #achived ❤️❤️❤️ nothing but love and kisses!

A post shared by Rene Köster (@k6sterx) on

2. Septumite-maania ei ole ka läbi, see aksessuaar hakkab aina tavalisemaks muutuma. Varsti sama igapäevane kui kõrvaaugud?

 

coconut about chuuu ?? ? done w/ 17mm olympus lens #photopoint_rent

A post shared by ✭?? ??? ??????✭ (@liisaleetma) on

3. Näib, et kõhukotid tulid tagasi, et jääda. Kuigi nende kandmisviis on pisut muutunud:

 

kosmos #intsikurmu

A post shared by Kristi (@kristitam) on

4. Kui paar aastat tagasi oli supermoodne oma juukseid erivärvidega tuunida, siis tänaseks on hipsteridki avastanud võltsjuuksed. Kirevad afropatsid on varasemate dekaadidega võrreldes veel paksemad ja uhkemad. Eeskuju näitab staarjuuksur Helen Heinroos:

 

Поняла, что фото с новыми косами не было в профиле ^^ а еще, поняла, что надо приводить свою естесственноссть в порядок и не создавать "искусственную" красоту) больше вклвдывать в здоровье, образование и внешний вид ^_^ Еще я оплатила курсы проф визажиста 5 разряд и скоро Саша будет официально визажист ^^ ИНФАСОТКА - ПРИЕЗЖАЮ В БЕЛОВО 15 ночью P.S мне требуются модели на учебу :3 Такие дела #business #beauty #future #motivation #selfie #afrodreads #dreads #pink #gradient #glasses #nails #makeupartist #makeuptyumen #visage

A post shared by Chubby Zefir (@lu_chubby_bunny) on

5. Ilma rinnahoidjata käimine ehk free the nipple trend. Selle austaja on näiteks popstaar Iiris:

Stiilinäiteid Sweet Spot festivalilt.
Stiilinäiteid Sweet Spot festivalilt. Foto: Elu24

6. Krunniga kutid ehk man bun. Selle trendi algatas Eestis vist muusik Meisterjaan. Hipimoest on saanud soeng, mida sobitatakse aina julgemalt ka kontoririiete ja pintsakutega:

 7. Aviator-päiksekate kõrval on levinud erinevad 2000ndate pisikese raamiga või üldse ilma nähtava raamita päikeseprillid:

 

▫️silver hair don’t care▫️DAY3?

A post shared by Linards Romka (@linardsromka) on

Sweet Spot muusikafestival
Sweet Spot muusikafestival Foto: Madis Sinivee

8. Ja loomulikult kõik need Tommy CaShi väikesed vennad: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles