Video: Angelina Jolie sõnul maksab Brad Pitt liiga vähe lastetoetust

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brad Pitt ja Angelina Jolie  2014. aastal
Brad Pitt ja Angelina Jolie 2014. aastal Foto: Andrew Kelly / REUTERS/Scanpix

CNN sai oma valdusse kohtudokumendid, mis käsitlevad näitlejate Angelina Jolie ja Brad Pitti kuue lapse hooldusõigust.

Dokumentide kohaselt süüdistab 43-aastane Jolie 54-aastast Pitti, et mees maksab lastele  liiga vähe toetusraha.

Brad Pitt
Brad Pitt Foto: Juan Medina / Reuters/Scanpix

«Pittil on kohustus maksta lastetoetust. Pitt ei ole alates lahkuminekust just palju laste jaoks raha andnud,» teatas Jolie advokaat Samantha Bley DeJean viitega oma kliendi sõnadele.

DeJeani sõnul on Jolie valmis minema uuesti kohtusse, et saada Pittilt laste jaoks raha.

Angelina Jolie
Angelina Jolie Foto: Emmanuel Dunand / AFP/Scanpix

«Kokkuleppe kohaselt peab Pitt maksma igakuist lastetoetust, kuid Pitt ei ole viimased 1,5 aastat seda korralikult maksnud. Jolie tahab saada selle raha kätte kohtu kaudu,» jätkas advokaat.

Pitti sõprade sõnul on mees eksnaise Joliega sõlmitud kokkulepet täitnud ja Jolie üritab valega Pitti mainet kahjustada.

Hollywoodi kuulus paar läks lahku 2016. aasta septembris pärast seda, kui Jolie väitel oli Pitt laste suhtes vägivaldne ja tarbis liiga palju alkoholi.

Angelina Jolie ja Brad Pitt
Angelina Jolie ja Brad Pitt Foto: Reuters/Scanpix

Jolie ja Pitt kohtusid 2005. aasta filmi «Mr. and Mrs. Smith» võtetel, kus neist sai paar. Nad olid koos aastaid, abielludes alles 2014, kuid kaks aastat hiljem läksid lahku.

Joliel ja Pittil on kolm poega ja kolm tütart, kellest kõige vanem, poeg Maddox on 17-aastane. Jolie loodab kohtu kaudu saada lastehoolduse ainuõiguse.

Angelina Jolie koos oma laste Shilohi, Maddoxi, Vivienne Marcheline'i, Pax Thieno, Zahara Marley ja Knox Leoniga
Angelina Jolie koos oma laste Shilohi, Maddoxi, Vivienne Marcheline'i, Pax Thieno, Zahara Marley ja Knox Leoniga Foto: MTPAR / MT / MEGA/Scanpix

Juunis langetas kohus otsuse, et lastel ei ole kahjulik koos isa Brad Pittiga olla ja Pittil peab olema võimalus oma lastega suhelda. Kohtupsühholoogid rõhutasid, et lastel peab olema võimalik koos olla mõlema vanemaga ja vanemad ei tohi lastele teise vanema kohta halba rääkida. See otsus vihastas Jolied, kelle arvates ei ole Pitt vastutustundlik isa.

Angelina Jolie
Angelina Jolie Foto: Scanpix

Kohtu käsul koostasid Jolie ja Pitt plaani, kuidas lastega suhelda ja kelle juures lapsed mingil ajal on. Nii lendavadki kuulsa ekspaari lapsed Los Angelese ja Londoni vahet. Pitt elab Los Angeleses ja Jolie on praegu Londonis.

Pittil on käsil uue filmi «Once Upon Time in Hollywood» võtted ja ta esindaja sõnul ei kommenteeri näitleja oma eksnaise seisukohta, et ta maksab liiga vähe lastetoetust.

Brad Pitt uue filmi «Once Upon a Time in Hollywood» võttel
Brad Pitt uue filmi «Once Upon a Time in Hollywood» võttel Foto: PPLOS / P&P / MEGA/Scanpix

Majandusväljaande Forbes andmetel on Jolie vara suurus umbes 160 miljonit dollarit, Pitti oma aga ligi 300 miljonit dollarit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles