Huumor! Interneti irvhammas jäljendas Jennifer Lopezi riietust ja sotsmeedia läks pöördesse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

49-aastane Jennifer Lopez astus mõni aega tagasi avalikkuse ette väga julges riietuses, mis ei jäänud märkamata ka ühele internetis toimetavale irvhambale, kes staari riietust seepeale jäljenda otsustas. Mehe loodud postitus sai kiiresti viraalseks ning seda näed SIIT!

Humoorika pildi lisas Bored Panda veebilehele 31-aastane Senan Byrne. Mehe loodud postitust haaras rohkelt tähelepanu ning muutus kiiresti viraalseks. «Ma olen selliseid pilte juba 4 aastat teinud,» sõnas mees. 

«Ma olin algselt Vine keskkonnas, aga kui see kinni pandi, hakkasin ma meeleheitlikult otsima teisi platvorme, kust võõrastelt tähelepanu saada,» naljatles Senan.

Bryne hakkas kuulsusi läbi huumorprisma jäljendama vaid nalja pärast. «Mõned sisuloojad võtavad seda vaid kui tööd ja sissetulekut. Mina ja minu sõbrad, me teeme lihtsalt nalja. Ma arvan, et millegi viraalseks muutumine on lihtsa kõrvalsaadus, aga mitte eesmärk omaette.»

Senani kõige hilisem vaimuvälgatus sündis, kui ta nägi pilte Jennifer Lopezist, kes kandis Versace ülepõlve saapaid, mis meenutasid teksapükse. Ja see pole veel kõik - saabastel oli isegi vöökoht olemas! 

Siin on kõnealune pilt ja Senani humoorikat jäljendust näed SIIT!

Jennifer Lopez.
Jennifer Lopez. Foto: / Josiah Kamau/BuzzFoto.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles