Piilu sisse, milline oli Meghan Markle'i lapsepõlvekodu ja vaata ka teisigi maju, kus ta enne kuulsaks saamist elas!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan Markle ja prints Harry.
Meghan Markle ja prints Harry. Foto: SCANPIX

Väljanne Daily Mail avaldas pildid Sussexi hertsoginna lapsepõlvekodudest ja ta esimese abielu aegsest majast, mis annavad aimu sellest, kuidas elas naine enne menusarja «Suits» läbimurret ning prints Harryga abiellumist.

Väljaande sõnul on Meghani lapsepõlvekodud võrdlemisi tagasihoidlikud. Samuti on teada, et ta jagas lapsepõlves oma elu kahe kodu vahel, elades erinevates Los Angelese naabruskondades.

Kuni 2-aastaseks saamiseni elas Meghan koos oma ema Doria, isa Thomase, poolvenna ja -õega kahe magamistoaga majas. Pärast vanemate lahutust kolis ta aga koos emaga korterisse, mis varasemalt oli olnud hoopis garaaž ning pööning.

Vaata pilte majadest SIIT!

Kooli ajal jagas ta oma elu kahe kodu vahel, elades kord ema juures ning kord isa juures. Koolipäevadel oli ta pigem isa juures, sest tema maja asus koolile lähemal. 

Ülikooli ajal tutvus Meghan filmiprodutsendi Trevor Engelsoniga, kellega ta ka abiellus. Paarike elas toona kurikuulsa Whisky A Go-Go klubi taga Lääne-Hollywoodis, kus Engelson tänase päevani elab. 

Meghan kolis sealt välja 2011. aastal, kui sai rolli sarjas «Suits», sest menusarja filmiti Torontos. Kaks aastat hiljem lahutas ta oma abielu 41-aastasest Engelsonist.

Nüüd elab Sussexi hertsoginna aga Kensingtoni palees, Nottinghami kõrvalhoones - vastasmajaks printsess Dianale omal ajal kodu pakkunud hoone. 

Kensingtoni palee. 06/04/11.
Kensingtoni palee. 06/04/11. Foto: John Stillwell / PA Wire/Press Association Images
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles