Pildid: 43-aastane Rootsi sekspomm Victoria Silvstedt näitas kadestusväärset figuuri

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rootsi modell, laulja ja telenägu Victoria Silvstedt jäi kõmupiltnike kaamerate ette Sardiinia saarel, kus naisterahvas hetkel puhkust veedab. Samuti paljastas 43-aastane Silvstedt rohelises, avara lõikega trikoos oma uskumatult trimmis keha. 

Silvstedti karjäär algas 1993. aastal, mil ta saavutas teise koha nii Miss Rootsi iludusvõistlusel kui ka Miss Worldi poolfinaalis. Seejärel sõlmis ta lepingu Pariisis tegutseva modelliagentuuriga, töötades selliste suurte moemajadega nagu Valentino, Chanel, Christian Dior ja Giorgio Armani.

Pariisis töötades jäi ta silma ka Hugh Hefnerile, kes kutsus ta Playboy fotosessioonile. 1996. aasta detsembris valiti ta juba Playboy kuu playmate'ks ning 1997. aasta saavutas ta aasta playmate tiitli. Sellest alates tegi ta Playboyga rohkelt koostööd ning 90ndate lõpus sai ta eriti mahlase lepingu, saades Guessi reklaamnäoks. 

Silvstedt on tegelenud ka näitlemisega, saadete juhtimisega, laulmisega, moeloomisega ning ta on osalenud isegi tõsielusarjades.

Vaata ka pilte igati edukast sekspommist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles