Kaarel Kose: füüsilisest konfliktist on päästnud osav keel või kiired jalad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Muusik Kaarel Kose osaleb novembris Kanal 2 saates «Ringikuningas», kus vastamisi pannakse avaliku elu tegelased. Kose tunnistab, et 99 protsendil juhtudest on siiani füüsilisest konfliktist päästnud osav keel või kiired jalad.

«Väike närv on sees muidugi,» tunnistas üks osalejatest, muusik ja saatejuht Kaarel «Kozy» Kose enne esimest korda ringi astumist. Kose saab taipoksi õpetust Tallinna Taipoksi Klubi treeneri Kevin «Pitbull» Renno käe all, kes on taipoksi valitsev Euroopa meister ja World Kickboxing Associationi arvestuses oma kaalukategoorias viies mees maailmas.

Varem pole Kose võitlusaladega kokku puutunud. Kakelda on elus muidugi paar korda tulnud, aga 99 protsendil juhtudest on ta füüsilisest konfliktist päästnud osav keel või kiired jalad.

«See trenn on andnud mulle peaaegu elu parima füüsilise vormi, tegemist on väga nõudliku alaga. Ma pole kunagi viitsinud jõusaalis käia, aga nüüd saab ka muskli peale midagi,» rääkis Kose. Treeningud on kestnud juba kaks kuud, vähemalt kolm-neli korda nädalas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles