Võrkpallikoondis võtab Riia-retkele kaasa Genka ja Justamendi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Genka esineb 19. augustil Riia kesklinnas Eesti võrkpallifännidele mõeldud kontserdil.
Genka esineb 19. augustil Riia kesklinnas Eesti võrkpallifännidele mõeldud kontserdil. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Järgmise nädala pühapäeval ehk 19. augustil Riga Arenal toimuvale Läti – Eesti võrkpalli Euroopa meistrivõistluste valikmängule eelneb Riia kesklinnas võrkpallifännidele mõeldud meelelahutusprogramm, kus astuvad üles teiste hulgas Justament, Genka ja Paul Oja ning TTÜ meeskoor.

Eesti meeste võrkpallikoondise jaoks on tegu esimese matšiga 2019. aasta Euroopa meistrivõistluste valiktsüklis ning kohtumise teeb eriliseks fakt, et Läti peatreeneriks on endine Eesti juhendaja Avo Keel ja see mäng on tema jaoks esimene kord Eesti vastu treenerina tegutseda. Kohtumine algab kell 19.00.

Eestist on Riiga sõitmas hinnanguliselt 2000-3000 võrkpallisõpra (praeguseks on võrkpalliliidu sõnul pileteid ostetud ca 1500), kellele Eesti Võrkpalli Liit korraldab koostöös Eesti Vabariik 100 korralduskomiteega 19. augusti päeval Riia kesklinnas meelelahutusürituse, kus astuvad lavale erinevad Eesti artistid.

Ürituse toimumispaik on Origo Summer Stage, mis asub Riia kesklinnas Stockmanni kaubamaja esisel platsil. Eesti fännilava kava 19. augustil:

  • 14.30   Algus
  • 15.00   Olavi Otepalu Bänd
  • 15.30   Võrkpallibänd Vollid
  • 15.45   Genka & Paul Oja
  • 16.15   Justament
  • 16.50   TTÜ Meeskoor
  • 17.00   Stardib TTÜ Meeskoori juhtimisel fännirongkäik Riga Arenale

Päevajuht on armastatud spordikommentaator Kalev Kruus. Üritus on huvilistele tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles