Häbi! Kendall Jenneri koer ründas väikest last ja modell ei vaevunud isegi vabandama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kendall Jenner.
Kendall Jenner. Foto: Instagram / Instagram

22-aastane supermodell Kendall Jenner sattus sel nädalavahetusel sekeldustesse, kui tema dobermann väidetavalt väikest tüdrukut ründas, vahendab TMZ.

Vahejuhtum leidis aset Beverly Glen Deli toidukohas Los Angeleses, mille terrassil Jenner ja tema poiss-sõber Ben Simmons sel hetkel viibisid. 

Hommik võttis aga ootamatu pöörde, kui Jenneri koer mingil põhjusel nende lähedal istunud väikest tüdrukut ründas. TMZ allika sõnul ei olnud tüdrukul hammustusest nähtavaid vigastusi ega hambajälgi, seega viidi tüdruk koos emaga restorani sisse, et talle jääd anda.

Sama allika sõnul tuli tüdruku ema seejärel tagasi terrassile, et Jenneriga sotid selgeks rääkida, ent supermodell ja tema kaaslane olid selleks ajaks juba arve tasunud ja lahkunud - jätmata ühtegi teadet või kontaktnumbrit.

Selle tulemusena kutsuti kohale politsei. Kohalikud ametivõimud andis juhtumist teada loomakaitsele, kes asja edasi uurib. Hammustada saanud väike tüdruk kiirabi ei vajanud.

Kendall Jenner ja tema koer.
Kendall Jenner ja tema koer. Foto: Instagram / Instagram
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles