VIDEO kohtunik lasi lärmakal kurjategijal suu kinni teipida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kurjategijale tõmmati teibiga suu kinni
Kurjategijale tõmmati teibiga suu kinni Foto: Kuvatõmmis / Youtube.com

Kohtunik reageeris väga äärmuslikult, kui käskis valvuritel kohtusaalis lärmi teinud ning rääkimise mitte lõpetanud kurjategijal teibiga suu kinni tõmmata.

32-aastane relvastatud röövis süüdimõistetud Franklyn Williams ei tahtnud enda karistuse määramise istungi ajal kuidagi vait olla, kuni Ohio osariigi Cuyahoga maakonna kohtunik John Russo andis valvuritele korraldus mehel suu kinni tepida. Williams ei pannud suud kinni ka siis, kui kohtunik talle selleks umbes tosinkond hoiatust andis, vahendas news.com.au.

Poole tunni vältel segas Williams korduvalt karistuse määramise istungit ja rääkis isegi üle enda juristide.

Viimaks viskas Russol mehe käitumine üle ja lasi tal suu kinni tõmmata. Kuus valvurit seisid tema ümber, kui üks nendest tema suu teibiga kinni tõmbas. Aga ka see ei sundinud meest vait.

Selle järel käskis kohtunik panna veel üks jupp teipi üle mehe suu, et istung saaks ära peetud. Viimaks määras kohtunik Russo Williamsile 24-aasta pikkuse vangistuse.

Williams mõisteti detsembris süüdi relvastatud röövis, inimröövis, krediitkaardi varguses ning ebaseaduslikult relva omamise eest. Kohtupidamine tema üle algas eelmise aasta lõpus, kuid jäi seisma, kui Williams eemaldas endalt jalavõru, millega korrakaitsjad said jälgida, kus ta on.

Williams põgenes Nebraskasse, kus ta väitis, et tal löödi kõvasti vastu pead ning ta kaotas mälu. Teisipäevase kohtuistungi ajal aga mängisid süüdistajad ette Williamsi telefonikõne enda pereliikmetega, millega tõesti, et ta valetas ja tema mäluga oli kõik korras. Lisaks leiti tema telefonist informatsiooni, et mees oli otsinud infot, kuidas kriminaalkaristusest pääseda.

Williams olevat korduvalt kohtunikule öelnud, et ta pole hull. 

Tegu oli tema teise kohtuasjaga nende süüdistuste puhul. Esimesel korral tunnistas ta end süüdi ja talle määrati 14 aasta pikkune vanglakaristus. Williamsile anti aga võimalus edasikaebamiseks, kui kohus leidis, et talle anti valeinformatsiooni selle kohta, millal ta välja saab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles