Markle'ite pere «raisakotkas» tegutseb taas: Meghan on tõeline Cruella de Vil

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samantha Markle (Grant)
Samantha Markle (Grant) Foto: TMZLOS / TMZ/MEGA

Meghan Markle'i poolõde Samantha tähistas Sussexi hertsoginna sünnipäeva võrreldes naist Disney multika «101 Dalmaatsia koera» pahalase Cruella de Vil'iga.

53-aastane Samantha säutsus Twitteris, et ta on pettunud, et Meghan ei suvatsenud soovida oma isale, Thomas Markle'ile tema sünnipäeva puhul õnne, vahendas Fox News.

Samantha säutsus: «Palju õnne, Meg! Sinust oleks väga armas ning sobilik saata enda isale sünnipäevakaart tema 18. juulil olnud sünnipäeva puhul.»

Päev enne hertsoginna sünnipäeva jagas Samantha väljaande «Elle Magazine» artiklit, milles oli kirjas, et Meghan ja tema abikaasa taanduvad mõneks ajaks meedia tähelepanu alt. Samantha kirjutas postituse juurde: «OK, Cruella Deville taandub LOL ... anna mulle teada, kuidas see sul veel õnnestub».

Prints Harry ja Meghan Markle taanduvad meedia tähelepanu alt.
Prints Harry ja Meghan Markle taanduvad meedia tähelepanu alt. Foto: DOMINIC LIPINSKI / AFP

Samantha viimased säutsud ei ole esimene kord, mil naine süüdistab Meghanit, et ta ei toeta perekonda.

Eelmisel kuul, kui hertsog ja hertsoginna külastasid Nelson Mandelale pühandetud näitust Londonis, kirjutas Samantha: «Kuidas oleks, kui sa mäletaksid enda isa? Aitab nüüd küll. Käitu inimlikult. Kui meie isa sureb, siis ma süüdistan selles sind, Meg!»

Harry ja Meghan pulmas
Harry ja Meghan pulmas Foto: AFP / Scanpix

Meghan tähistas eile enda 37. sünnipäeva, kui käis koos abikaasa Harryga viimase sõbra, Charlie van Straubenzee pulmas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles