George Michaeli surnukeha leidnud kibestunud kallim: George, ma vihkan sind

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George Michael
George Michael Foto: SCANPIX

Pärast seda, kui Briti laulja poiss-sõber Fadi Fawaz sai teada, et George ei jätnud talle pärandusega mitte midagi, kirjutas ta Twitterisse, et vihkab lahkunud muusikut.

Fadi Fawaz kirjutas Twitterisse ilma muud selgitust andmata: «Ma vihkan sind, George.»

Natuke aega pärast seda säutsu hakkas Fadi otsapidi tegema postitusi, mille vihjas, et George Michael sooritas enesetapu, vahendas MSN.

«Kuidas ma saan pettunud olla kelleski, kes endalt elu võttis? Kui keegi suudab seda endale teha, siis suudab ta teistele inimestele palju hullemaid asju teha.»

George Michaeli nõbu Andros Georgiou sõnas eelmisel nädalal, et kõik laulja vara läheb tema õdedele, teenindavale personalile ning erinevatele heategevusasutustele.

Raha saajate hulka kuuluvad majapidajad tema Põhja-Londonis asuvast kodust ning Goringi majast, kust Michael leiti surnuna 2016. aasta jõulude ajal. George oli siis 53-aastane.

George Michael ja Fadi Fawaz
George Michael ja Fadi Fawaz Foto: Scanpix

Andros ütles, et enamus rahast läheb tema õdedele Yiodale (58) ja Melanie'le (56). Sellele lisaks ka mõnele heategevusorganisatsioonile. Ta lisas, et Michaeli pere on valmis maha müüma talle kuulunud kinnisvara, mille hulka kuulub ka hoone Regenti pargis Londonis.

«Inimesed, kes töötasid George'i heaks ning olid talle lojaalsed, saavad samuti väikese summa,» ütles Andros.

45-aastane Fadi, kes sai Michaeli elu ajal temalt regulaarselt «taskuraha», avastas tema surnukeha ja elab ikka veel tema kuus miljonit dollarit maksnud kodus. Juttude kohaselt kavatseb Fadi laulja testamendi vaidlustada.

George Michael saadeti viimsele teele
George Michael saadeti viimsele teele Foto: Scanpix

Andros sõnas: «Fadi kavatseb kuni ülemkohtuni välja minna, aga ma arvan, et pere teeb temaga mingisuguse kohtuvälise kokkuleppe. Talle on praeguseks pakutud 650 000 dollarit, kuid ma arvan, et pere peab talle maksma mõne miljoni, et temast lahti saada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles